Primarul Marius Dulce a oferit daruri bătrânilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Antim Ivireanul”

Primarul Marius Dulce a oferit daruri bătrânilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Antim Ivireanul”

Primarul municipiului Călărași Marius Dulce, însoțit de viceprimarii Nicolae Dragu și Liviu Coman l-au ajutat vineri, 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, pe Moșul să ofere mici daruri bătrânilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Sfântul Antim Ivireanul și copiilor din cadrul Complexului Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever.

„Astăzi, în Ajunul Crăciunului, am încercat să creionăm un zâmbet pe chipul bătrâneilor, mulți dintre ei bolnavi, țintuiți la pat, care-și petrec anii din viață la Căminul pentru Persoane Vârstnice <<Sfântul Antim Ivireanul>>, oferindu-le un mic dar, de la Moșul. Singurătatea e foarte dură, iar în astfel de momente trebuie să ne unim și să avem grijă de ei, părinții și bunicii noștri, dăruindu-le mici bucurii. Moșul nu i-a uitat nici pe copiii de la Complexul Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever cărora le-a oferit pachete cu dulciuri.

Crăciunul se apropie. Să fiți sănătoși, să vă bucurați de magia lui alături de cei dragi sufletului și să nu uitați: Crăciunul face minuni!”, a transmis primarul Marius Dulce.

Sărbătoarea Crăciunului ne îndeamnă pe toți să fim darnici, oferind iubire celor din jurul nostru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*