Primarul Marius Dulce: „Cred că pe 15 iunie dăm drumul la bazinul de înot didactic”

Bazinul de înot didactic din Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că la mijlocul lunii iunie ar putea fi deschis bazinul de înot didactic, iar copiii însoțiși de profesori vor avea acces gratuit.

„Cred că pe 15 iunie dăm drumul la bazinul de înot didactic. Probele s-au făcut, mai rămâne să încărcăm bazinul cu apă, după care să începem cu clorinarea apei. Sistemele funcționează, am achiziționat serviciul de mentenanță. A fost ceva mai dificil pentru că n-am avut buget până acum. Repet, cred că pe 15 iunie bazinul o să fie pregătit pentru inaugurare. (…)O parte din neconformitățile identificate au fost remediate. Săptămâna viitoare se vor finaliza lucrările de reparație rămase de executat. În plus dorim să mai facem un sistem de captare a apelor pluviale pentru că nu-mi place ce se întâmplă. La interior dacă se schimbă tiranții și tot ce s-a mai făcut între timp atunci am rezolvat problemele”, a spus primarul Călărașului.

El a spus ca există deja personal angajat, fiind vorba despre nou persoane, dar mai este nevoie și de un asistent medical.

„Avem personal angajat. O să mai fie nevoie de un asistent medical pe care-l vom recruta din rândul asistenților comunitari. Rezolvăm și această problemă astfel încât copiii care vor veni la bazin să fie supravegheați. Conform organigramei aprobată anul trecut nu mai puțin de 9 persoane își vor desfășura activitatea la bazin”, a explicat Marius Dulce.

Potrivit primarului, Călărașului, în bazinul de înot didactic vor avea acces gratuit numai copiii însoțiți de profesori, iar după-amiaza publicul va putea fi primit pe bază de bilete sau abonament, încercându-se astfel recuperarea unei părți din costuri.

„Acces gratuit vor avea doar copiii însoțiți de profesori. După-amiază, mai exact după ora 16.00, ne gândim ca bazinul să fie accesibil publicului pe bază de bilete și abonamente. Tarifele vor fi stabilite prin Hotărâre de Consiliul Local și vor fi fundamentate în baza cheltuielilor efectuate pentru funcționarea în condiții optime a bazinului. Încercăm astfel să recuperăm măcar o parte din costuri”, a mai scris Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*