Proiect privind reducerea emisiilor de carbon, implementat de Primăria Călărași

Proiect privind reducerea emisiilor de carbon, implementat de Primăria Călărași. FOTO Facebook

Primăria Municipiului Călărași a demarat implementarea proiectului „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călărași prin crearea unui spațiu urban pietonal multifuncțional în zona centrală a municipiului”, ce are ca amplasament strada 1 Decembrie 1918, strada Traian și strada Sloboziei, mai exact segmentul de drum cuprins între intersecția cu strada București și cea cu strada 1 Decembrie 1918.

„Lucrările de execuție au demarat și, pentru că în cadrul proiectului se vor realiza lucrări de alimentare cu energie electrică, de canalizație pentru infrastructura de comunicații a sistemelor inteligente de transport, lucrări de irigații, alimentare cu apă și canalizare, am inițiat deja o primă întâlnire de lucru cu reprezentanții operatorilor de televiziune, telefonie, rețele electrice, gaze și apă-canal pentru identificarea de soluții în cazul problemelor ce s-ar putea ivi în derularea proiectului”, spune primarul Marius Dulce.

El a precizat că a fost format și un grup de lucru din care fac parte și angajați din cadrul Primăriei pentru a facilita comunicarea între toți cei implicați în realizarea acestei investiții de anvergură.

„Și pe această cale, ne cerem scuze pentru deranjul creat dar vă asigurăm că toți cei implicați vor face tot posibilul să reducă disconfortul locatarilor din zonă”, a mai transmis edilul.

Valoarea totală a proiectului este de 7,65 milioane euro, durata de execuție a lucrărilor fiind de 17 luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*