Redeschiderea școlilor din județ, supravegheată de polițiștii călărășeni

Acțiuni în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu cei de ordine publică și rutieră au acționat în teren pentru ca redeschiderea grădinițelor, școlilor și liceelor să se desfășoare în siguranță.

Potrivit IPJ Călărași, luni, 08 februarie, efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat în teren pentru menținerea ordinii şi siguranței publice și fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învățământ.

„Siguranţa în școli constituie o prioritate, fiecare unitate de învățământ fiind inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei. Totodată, polițiștii de la rutieră vor fi prezenți în apropierea școlilor, pe arterele de circulație intens tranzitate, pentru asigurarea fluenței și siguranței traficului rutier la orele de afluire a elevilor”, precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Redeschiderea școlilor din județ, supravegheată de polițiștii călărășeni. FOTO IPJ Călărași

Astfel de acțiuni preventive vor fi efectuate și în perioada următoare, sub coordonarea Biroului Siguranță Școlară al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*