Reținut de polițiștii călărășeni pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

Acțiune a polițiștilor călărășeni de la Rutieră. FOTO IPJ Călărași

O patrulă mixtă, formată din polițist și jandarm, ce desfășura activități de supraveghere și control a traficului rutier pe raza localității Vlădiceasca din județul Călărași, a depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest bărbatul a prezentat o concentrație alcoolică de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, ulterior la data de 18 octombrie, față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

De asemenea, în dimineața zilei de marți, 19 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Curcani au oprit pentru control, pe DJ 402, în comuna Curcani, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani. Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația de circulație provizorie pentru autoturism și polița de asigurare RCA sunt expirate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*