RORally Marathon 2023 aduce patru zile de adrenalină și aventură la Călărași

RORally Marathon 2023 aduce patru zile de adrenalină și aventură la Călărași. FOTO: Facebook Baja 555 Romania

Municipiul Călărași va găzdui, în perioada 19-23 iulie, cel mai așteptat eveniment de motorsport rally raid și off-road din Europa: „RORally Marathon 2023”. Asociația Club Sportiv Baja 500 Motosport și Primăria Municipiului Călărași se unesc pentru a aduce patru zile de adrenalină, aventură și sport extrem, cu trasee impresionante ce se vor întinde pe o distanță totală de 1.500 de kilometri.

Competiția internațională va atrage 66 de participanți din țări precum România, Italia, Bulgaria, Germania, Cehia, Polonia, Turcia, Franța și Republica Moldova. Aceștia se înscriu la diverse categorii de Rally Raid, pregătindu-se să înfrunte trasee dificile și terenuri provocatoare.

Printre sportivii de excepție care și-au anunțat prezența se numără și echipajul ceh din celebrul Dakar, format din Miroslav Zapletal și Mareck Sikora, sportiva de top din Bulgaria, Zornitsa Todorova, precum și campionul mondial la freestyle motocros, Libor Podmol. Echipajele românești, printre care pilotul Mihai Dospinescu și câștigătorii Baja 555 România, Cristi Movilă și Dragoș Chiriță, vor reprezenta cu mândrie țara în competiție.

Traseele de 150 de km, 250 de km și 350 de km vor străbate pitoreștile localități Modelu, Roseți, Unirea, Jegălia, Cuza Vodă, Floroaica, Independența și Vlad Țepeș. În cea de-a patra zi a competiției, sâmbătă, 22 iulie, concurenții vor înconjura Călărașiul și vor trece prin localități precum Dragoș Vodă, Valea Argovei, Progresu, Sohatu, Solacolu, Aprozi, Nana, Gurbănești și Alexandru Odobescu.

RORally Marathon 2023 promite să fie o adevărată provocare pentru participanți, testându-le atât abilitățile de conducere, cât și rezistența fizică și mentală. Evenimentul va încânta și spectatorii, care vor avea ocazia să admire performanțele excepționale ale sportivilor, în mijlocul peisajelor pitorești ale regiunii.

Evenimentul va culmina cu festivitatea de premiere a câștigătorilor, care va avea loc în data de 23 iulie în Parcul Dumbrava, unde cei mai buni participanți vor fi recompensați pentru performanțele lor excepționale.

Toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și Primăria Municipiului Călărași se implică activ în organizarea și asigurarea unui mediu sigur și optim pentru desfășurarea competiției, demonstrând suportul total al comunității pentru acest eveniment de amploare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*