Sancțiuni de aproape 15.000 de lei, aplicate în județul Călărași pentru nerespectărea măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. FOTO IPJ Călărași

Polițiști, jandarmi și pompieri, împreună cu polițiști locali au continuat, în ultimele 24 de ore, acțiunile desfășurate la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, au fost verificate 108 societăți comerciale, cinci operatori economici, trei operatori de transport persoane, 505 mijloace de transport persoane, 95 de obiective de interes, precum restaurante, terase, fast food-uri, dar și 938 de persoane. Controalele au vizat modul de respectare a măsurilor luate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

În cursul zilei de ieri, au fost aplicate 115 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de 14.000 de lei.

Personalul MAI va continua activitățile pentru prevenirea și combaterea faptelor care favorizează răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*