Șapte clase din județul Călărași au activitatea suspendată din cauza cazurilor de COVID

Cursuri suspendate din cauza COVID. FOTO Prefectura Călărași

Instituția Prefectului – județul Călărași informează că, la această dată, la nivelul județului Călărași, 7 clase au activitatea școlară suspendată după confirmarea a mai mult de trei cazuri de COVID-19. 3 clase cu activitate suspendată sunt înregistrate din cadrul școlilor de pe raza municipiului Oltenița.

De asemenea, clase cu activitate on-line sunt și în municipiul Călărași, Lehliu –Gară, Belciugatele și Frumușani. La nivelul județului Călărași sunt 68 de preșcolari și elevi infectați cu SARS-COV 2 și 28 de cadre didactice și nedidactice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*