Șase copii din localitatea Dragalina s-au intoxicat cu medicamente. Trei elicoptere SMURD s-au deplasat în zonă

Elicopter SMURD. FOTO IGaV

Șase copii din localitatea Dragalina s-au intoxicat cu medicamente, iar trei elicoptere SMURD s-au deplasat în zonă pentru a-I prelua pe cei aflați în stare mai gravă și a-i duce cât mai rapid la o unitate medicală.

Potrivit Inspectoratului General al Aviației, mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanta Calarasi (SAJ), echipaje SMURD si o Autospeciala de Transport Personal si Victime Multiple (ATPVM) intervin în localitatea Dragalina pentru acordarea îngrijirilor medicale în cazul a șase copii care au ingerat o substanța medicamentoasă.

După ajungerea echipajului cu medic al SAJ Călărași, a fost luată decizia intervenției a trei elicoptere de la punctele de operare aeromedicală din București, Galați și Constanta.

Trei copii aflați într-o stare mai gravă vor fi transferați la spital pe cale aeriană, iar ceilalți trei copii pe cale terestră, cu o Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*