Ședință extraordinară a Consiliului Local Călărași, în data de 15 septembrie

Primăria Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Călărași. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Călărași va avea loc în data de 15 septembrie.

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară, joi, 15.09.2022, ora 12:00, care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

  • Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii ,,C.N.I.” S.A., a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect tip – Construire bază sportivă TIP 1, str. Aleea Dumbrava Minunată, nr. 4, municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi.
  • Proiect de hotărâre privind impozitele și taxele locale pentru anul 2023.
  • Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 77/2022 privind aprobarea contractării şi garantării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 60.000.000 lei.
  • Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călărași pe anul 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*