Societatea Drumuri și Poduri Călărași asfaltează drumul între localitățile Zimbru și Plevna

Drum asfaltat. FOTO Societatea Drumuri și Poduri Călărași

Societatea Drumuri și Poduri Călărași va începe lucrările de asfaltare a drumului între localitățile Zimbru și Plevna.

Societatea Drumuri și Poduri Călărași va turna covor asfaltic pe DJ 304, începând de marți, 18 iunie.

„Covorul asfaltic va fi turnat între Zimbru și Plevna, pe o suprafață de 1300 de metri, lățime de 6 metri și grosime de 5 centimetri” – a anunțat Societatea Drumuri și Poduri Călărași.

Specialiștii Societății Drumuri și Poduri Călărași au mai spus că noul covor asfaltic va fi turnat peste un strat existent, dar care este degradat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*