Șofer băut și altul cu permisul suspendat, depistați de polițiștii din Călărași

Doi șoferi, unul băut și altul cu permisul suspendat, au fost depistați în trafic de polițiștii din Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 25 ianuarie, ora 23:40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au oprit pentru control în municipiul Olteniţa, un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani.

“Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” – IPJ Călărași.

De asemenea, la data de 25 ianuarie, ora  21:35, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat în municipiul Călărași, județul Călărași, un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, în timp ce conducea autoturismul, având dreptul de a conduce suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*