Spitalul Municipal din Oltenița organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager

Spitalul Municipal Oltenița. FOTO SMO
Spitalul Municipal Oltenița. FOTO SMO

Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Oltenița organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager persoana fizică.

Concursul va avea loc la sediul Spitalului Municipal Oltenița, în perioada 10 februarie – 01 aprilie, și se va desfășura în două etape:

  1. Etapa de verificare a îndepliniri de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care va avea loc până pe data de 16 martie, etapă eliminatorie;
  2. Etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, care se va desfășura la sediul spitalului, pe baza temelor – cadru, în data de 29 martie, ora 10.00.

La concurs pot participa persoane fizice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

  • cunosc limba română, scris și vorbit;
  • sunt absolvenți ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic;
  • să fie absolvent cu diplomă al studiilor universitare de licență l sau de master în medicină, specializarea medicală, medicină dentară, specializarea medicină dentară, științe juridice sau științe economice și să aibă cel puțin cinci ani vechime în specialitatea studiilor;
  • nu au fost condamnate pentru săvârșirea unei infracțiuni comise cu intenție, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea;
  • sunt apte din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic);
  • nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0242/515.931, interior 237 sau 253, de luni până vineri, între orele 08.00 – 15.00. Dosarul de înscriere se depune la sediul Spitalului Municipal Oltenița, strada Argeșului nr. 134, până la data de 13 martie, ora 15.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*