Sute de pachete cu țigări de contrabandă, confiscate de jandarmii călărășeni

Sute de pachete cu țigări de contrabandă, confiscate de jandarmii călărășeni

Un echipaj de jandarmi din cadrul grupei de intervenție a depistat miercuri, 11 mai, în timp ce se afla în misiune de patrulare în zonele aglomerate din municipiul Călărași, un bărbat în vârstă de 45 de ani care avea în portbagajul mașinii sale 500 de pachete cu țigări netimbrate.

Bărbatul a recunoscut că țigările îi aparțin și urma să le comercializeze în piața Orizont din municipiu.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar țigările netimbrate au fost ridicate în vederea confiscării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*