Sute de sancțiuni aplicate de polițiștii călărășeni în minivacanța prilejuită de sărbătorile pascale

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște, astfel încât întreaga comunitate să petreacă în liniște și siguranță sărbătoarea Învierii Domnului. În urma activităților desfășurate, polițiștii au intervenit la peste 300 de evenimente sesizate prin 112, au constatat 94 de infracțiuni și au aplicat 310 sancțiuni contravenționale.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, în perioada 22 – 25 aprilie, peste 400 de polițiști au acționat la nivelul județului Călărași pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, polițiștii au efectuat 26 de acțiuni punctuale, intervenind la 319 evenimente sesizate de cetățeni sau constatate direct de polițiștii aflați în teren.

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 94 de infracțiuni, fiind prinse în flagrant 11 persoane, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse patru măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 310 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 140.000 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 22 permise de conducere și retrase șapte certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*