Sute de sancțiuni contravenționale, de aproape 400.000 de lei, aplicate, în ultima săptămână, de polițiștii călărășeni

Acțiunile efectuate săptămâna trecută de polițiștii călărășeni, pentru siguranța comunității, au avut ca rezultat prinderea în flagrant a nouă persoane, precum și dispunerea a cinci măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 58 de conducători auto au rămas fără permis.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași, în săptămâna 2 – 8 august, peste 800 de polițiști au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 140 de acțiuni și s-a intervenit la 717 evenimente, dintre care 714 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a acestor activități, au fost constatate 117 infracțiuni, nouă persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse cinci măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 947 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 390.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 58 de permise de conducere și retrase 19 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*