Sute de șoferi, amendați de polițiștii călărășeni de la Rutieră pentru încălcări ale normelor de circulație pe drumurile publice

FOTO cu rol ilustrativ

Sute de șoferi, au fost amendați de polițiștii călărășeni de la Rutieră, în perioada minivacanței de 1 Mai, în urma unor acțiuni în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor de circulație pe drumurile publice. În urma acestor acțiuni au fost constatate 11 infracțiuni, iar 328 de conducători auto au fost sancționați pentru nerespectarea legislației rutiere.

Astfel, în perioada 29 aprilie – 01 mai, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au organizat o acțiune comună pe DN 21, în județul Călărași. Totodată, polițiștii călărășeni au organizat acțiuni punctuale în tot județul pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost  constatate 11 infracțiuni și au fost aplicate 328 de sancțiuni contravenționale, dintre care 160 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice.

Acțiunile pe linie rutieră continuă, polițiștii fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*