Tânăr amendat cu 1.000 de lei după ce a fost prins la plimbare deși se afla în izolare

Măsuri de ordine și siguranță publică, asigurate de jandarmii călărășeni

Un tânăr din Călărași a fost amendat cu 1.000 de lei după ce a fost prins de jandarmi în timp ce se plimba pe stradă, deși se afla în izolare.

Potrivit IJJ Călărași, tânărul a fost surprins, duminică, 24 ianuarie, fără masca de protecție sanitară, în timp ce se plimba pe bulevardul Cuza Vodă din municipiul Călărași.

„Colegii noștri aflați în serviciu au constatat și faptul că acesta figura în izolare la domiciliu, fiind sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.000  de lei, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, au precizat reprezentanții IJJ Călărași.

Aceștia recomandă să se respecte în continuare normele de protecție sanitară și distanțarea fizică, precum și măsurile stabilite de către autorități pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*