Tânăr de 17 ani, în stare de ebrietate și fără permis, prins în timp ce conducea o motocicletă cu numere de înmatriculare false

Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă
Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au efectuat în noaptea de 7 iulie, în jurul orei 00.30, un control de rutină și au oprit pentru verificare o motocicletă, condusă de un tânăr în vârstă de 17 ani.

Potrivit IPJ Călărași, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu deținea permis de conducere. Situația s-a complicat și mai mult atunci când documentele motocicletei au fost examinate, dezvăluind faptul că numerele de înmatriculare sau înregistrare erau false.

În plus, tânărul a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, depășind limita legală admisă.

În consecință, în cauză a fost întocmit un dosar penal, având în vedere săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*