Tânăr de 21 de ani, agresat de două persoane pe o stradă din Coslogeni

Un tânăr de 21 de ani a fost agresat de două persoane pe o stradă din Coslugea.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 5 noiembrie, în jurul orei 20:17, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr, de 21 de ani, cu privire la faptul că a fost agresat de două persoane.

În urma primelor cercetări, a reieșit faptul că în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Coslogeni, județul Călărași, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele în zona capului, de către doi tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani.

Persoana vătămată nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 7 noiembrie a.c., față de cei doi tineri s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*