Tânăr din Călărași, depistat la volan cu permisul suspendat și sub influenta substanțelor psihoactive

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Călărași, a fost prins de polițiști în timp ce se afla la volan deși avea permisul de conducere suspendat și era și sub influenta substanțelor psihoactive.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, iar în urma testării cu aparatul pentru depistarea substanțelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv la THC. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*