Tânăr din comuna călărășeană Sărulești, reținut pentru tentativă de omor

Un tânăr din comuna Sărulești a fost reținut pentru tentativă de omor după ce, în urma unui conflict, a înjunghiat un bărbat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, la data de 11 iulie, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Tămădău Mare au fost sesizați de către un tânăr din municipiul Bucureşti cu privire la faptul că tatăl său a fost lovit cu un obiect contondent.

În fapt, în jurul orei 20.40, în timp ce se afla în comuna Sărulești, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, i-ar fi aplicat unui bărbat de 43 de ani o lovitură cu un obiect tăietor-înțepător.

Având în vedere gravitatea faptei sesizate, modalitatea de producere, precum și urmarea imediată, a fost constituită o echipă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar în scurt timp a fost depistat autorul în proximitatea comunei Sărulești.

Agresorul a fost prezentat procurorului de caz, iar acesta a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Urmează a fi sesizată instanța de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*