Tânăr suspectat de furt și tâlhărie calificată, reținut în urma perchezițiilor din județul Călărași

Tânăr suspectat de furt și tâlhărie calificată, reținut în urma perchezițiilor din județul Călărași

Autoritățile din județul Călărași au desfășurat o acțiune de amploare în vederea destructurării unei rețele de infracțiuni grave. La data de 21 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fundulea și ai Secției 8 Poliție Rurală Tămădău au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în comuna Curcani, într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de furt și tâlhărie calificată.

Conform informațiilor obținute, la începutul lunii august, individul în cauză ar fi comis o serie de furturi și tâlhării, atrăgând astfel atenția autorităților. În cadrul percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe arme albe, precum și bunuri ce se presupune că provin din săvârșirea de infracțiuni.

După o analiză amănunțită a probatoriului adunat, anchetatorii au identificat persoana bănuită, un tânăr în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul în comuna Ileana. În consecință, s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. De asemenea, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*