Tineri reținuți după ce au furat un portofel și au făcut mai multe tranzacții bancare cu cardul sustras. Prejudiciul a fost de 3.000 de lei

Mașină de poliție FOTO IPJ Călărași

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii călărășei după ce au furat un portofel și au făcut mai multe tranzacții bancare cu cardul sustras, iar prejudiciul a fost de 3.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că și-a pierdut portofelul, iar persoane necunoscute i-ar fi efectuat multe tranzacții bancare, provocându-i un prejudiciu de 3.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au descoperit autorii, aceștia fiind doi tineri, din municipiul Călărași.

La data de 6 martie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au pus în excutare două mandate de aducere, cei în cauză fiind conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

Ulterior, în urma probatoriului administrat, față de cei în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, precum și de complicitate la însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, accesul ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*