Tratamente pentru combaterea țânțarilor, în municipiul Călărași

Primăria Călărași va efectua tratamente pentru combaterea țânțarilor. FOTO: Pixabay

Mai multe tratamente pentru combaterea țânțarilor vor fi efectuate în municipiul Călărași.

În perioada 28 iunie – 2 iulie 2024, pe domeniul public al municipiului Călărași, se vor efectua următoarele tratamente:

– Dezinsecție terestru combatere țânțari;

– Tratamente avio de combatere a țânțarilor adulți;

– Tratamente avio de combatere a larvelor de țânțari;

Tratamentele avio se vor efectua în intervalul orar 06.00 – 11.30 iar cel terestru în intervalul orar 21.00 – 05.00, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei, fapt ce va fi comunicat ulterior.

Substanțele active folosite sunt: Cipermetrin, Praletrin, Permetrin, Tetrametin, Piperonil Butoxide, Deltametrin, Bacillus Thuringiensis.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*