Trei adolescenți, cu vârste între 14 și 16 ani, reținuți de polițiștii călărășeni pentru furt calificat

Mașină de Poliție

Trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au fost reținuți de polițiștii călărășeni pentru furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat după ce au sustras bani dintr-un autoturism parcat în curtea unei case din comuna Roseți.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, la data de 10 ianuarie, polițiștii au fost sesizați prin plângere de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Roseți, județul Călărași, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani din autoturism.

„În fapt, în noaptea de 09/10 ianuarie, în intervalul orar 21.30 – 09.30, persoane necunoscute au pătruns în autoturismul parcat în fața locuinței, iar dintr-un portofel ce se afla în torpedo au sustras suma de 100 de euro și 200 de lei”, au precizat reprezentanți ai IPJ Călărași.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 de ani. Față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*