Trei bărbați din Călărași, cercetați de polițiști pentru tâlhărie și tentativă de tâlhărie calificată

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași cercetează trei bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă de tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 06 iulie, în jurul orei 22.44, pe strada Știrbei Vodă, din municipiul Călărași, persoane necunoscute au încercat să îi sustragă lanțul de aur unei femei, însă nu au reușit. De asemenea, la data de 07 iulie, în jurul orei 18.22, pe strada Bărăganului, din municipiul Călărași, persoane necunoscute i-au smuls unui tânăr lanțul de la gât.

Ca urmare a cercetărilor desfășurate cu operativitate, polițiștii au identificat autorii, aceștia fiind trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din municipiul Călărași. Față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

La data de 13 iulie, doi dintre aceștia au fost prezentați Judecătoriei Călărași, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile. Totodată, cea de-a treia persoană urmează să fie prezentată joi, 14 iulie, Judecătoriei Călărași, cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*