Trei tineri, doi dintre ei minori, au fost reținuți de polițiștii călărășeni după ce au tâlhărit-o pe gestionara unui magazin alimentar

Trei tineri, doi dintre ei minori, cu vârste de 15 ani, au fost reținuți de poliţiştii călărășeni, pentru tâlhărie calificată. Cei trei au pătruns într-un magazin alimentar din Călărași și, după ce au bătut-o crunt pe gestionara acestuia, au furat 1.250 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, oamenii legii au fost sesizați duminică, 12 februarie, cu privire la faptul că angajata unui magazin alimentar este rănită.

„În fapt, un tânăr a pătruns în incinta unui magazin alimentar din municipiul Călărași, cu intenția de a sustrage bunuri şi bani, iar alte două persoane au asigurat paza din exterior. Fiind surprins de gestionara magazinului, tânărul a devenit violent, lovind-o pe femeie în zona capului, iar apoi a reușit să sustragă din sertarul casei de marcat suma de 1.250 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Călărași.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași au precizat că gestionara magazinului a fost lovită cu pumnul, picioarele şi o sticlă, pe toată suprafața corpului şi, în special, la nivelul capului, de către unul dintre adolescenți. În tot acest timp, ceilalți doi tineri au asigurat perimetrul din exteriorul unității comerciale.

„La un moment dat, în magazin a pătruns şi al doilea adolescent care, profitând de starea victimei, a sustras suma de 100 de lei, iar pentru a ascunde contribuția sa la comiterea infracţiunii a simulat imobilizarea celuilalt minor”, au mai precizat procurorii călărășeni.

La ora 01.17, agenți din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați cu privire la eveniment, iar imediat, la fața locului au fost direcționate echipajele de ordine publică, care i-au depistat pe cei în cauză, aceștia fiind trei tineri, doi cu vârste cuprinse de 15 ani și unul de 23 de ani, din municipiul Călărași.

Cei trei au fost reținuți pentru de 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Călărași cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*