Trei unități școlare din județul Călărași intră în scenariul galben. Elevii pot merge la școală pentru două săptămâni

Noul Coronavirus / COVID-19. FOTO Tumisu
Noul Coronavirus / COVID-19. FOTO Tumisu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași a luat decizia ca alte trei unități de învățământ să-și schimbe programul de lucru pentru a preîntâmpina problemele legate de răspândirea Noului Coronavirus.

Astfel, începând cu 7 octombrie 2020, Școala Gimnazială “Dragoș Marin” din localitatea Ștefan cel Mare, dar și Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 care aparține de școală, intră în scenariul galben.

O măsură similară a fost dispusă pentru Școala Gimnazială “Carol I” din Călărași.

În perioada de scenariu galben, elevii au ocazia să meargă la școală, dar conducerea fiecarei unități de învățământ poate să decidă ca prezența să fie obligatorie față în față pentru două săptămâni și apoi copiii să învețe de la distanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*