Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier în Chirnogi

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat de 56 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a provocat un accident rutier în Chirnogi.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 10:10, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la producerea unui eveniment rutier.

Polițiștii au identificat faptul că, în jurul orei 10:00, un bărbat, de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Chirnogi, județul Călărași, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Cedează trecerea și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat, de 69 de ani.

Conducătorii autoturismelor implicate în eveniment au fost testați cu aparatul alcoltest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 69 de ani, iar pentru cel de 56 de ani, rezultatul a indicat o alcoolemie de 1,11 mg/l, acesta din urmă fiind condus la spital, în vederea recoltării unor mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*