Un bărbat din Dragalina a ajuns după gratii deoarece și-a bătut concubina

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat de 33 de ani din Dragalina a fost arestat preventiv după ce și-a bătut concubina.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, bărbatul este anchetat pentru violență în familie.

“La data de 19.04.2024, în timp ce se aflau la domiciliul comun, din comuna Dragalina, județul Călărași, inculpatul P.C.Ș., în vârstă de 33 de ani, recidivist, i-a aplicat persoanei vătămate, concubina sa, în vârstă de 24 de ani, mai multe lovituri în zona corpului, zona toracică, dar și în zona membrelor superioare, provocându-i persoanei vătămate leziuni traumatice, care au necesitat 20 – 25 de zile de îngrijiri medicale” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Călărași care l-a arestat preventiv pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*