Un cățel căzut într-o gură de canalizare neacoperită a fost salvat de către pompierii militari din Lehliu Gară

Un cățel căzut în canalizare, salvat de către pompierii din Lehliu Gară. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au salvat miercuri, 19 mai, un cățel căzut într-o canalizare neacoperită, adâncă de aproximativ trei metri.

Potrivit ISU Călărași, pompierii militari au fost solicitați de către o femeie, care a auzit câinele schelălăind.

„Femeia a auzit de mai multe ori zgomotul făcut de câine și când a reușit să vadă unde este căzut nu a stât pe gânduri și a apelat numărul de urgență 112. Un echipaj de descarcerare s-a deplasat rapid la fața locului cu o autospecială și în scurt timp patrupedul era salvat!”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

Un cățel căzut în canalizare, salvat de către pompierii din Lehliu Gară. FOTO ISU Călărași

Un pompier s-a echipat corespunzător și a coborât în fântână cu ajutorul cordițielor de salvare și a aparatului de respirat, iar în scurt timp cățelul era scos la suprafață, un pic speriat, dar fără vătămări, spre bucuria tuturor celor prezenți la locul intervenţiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*