Un polițist călărășean a obținut locul I la concursul de tir sportiv „Cupa Policeman”

Un polițist călărășean a obținut locul I la concursul de tir sportiv „Cupa Policeman”. FOTO: IPJ Călărași

Subinspectorul de poliție Ioan Robert Olaru, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, Biroul Pregătire Profesională, a obținut locul I la concursul de tir sportiv, „Cupa Policeman” – Ediția a III-a, organizat de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Ilfov.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 09 decembrie, peste 30 de polițiști, membrii în cadrul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, au participat la concursul de tir sportiv, desfășurat la poligonul Tactical Shooting Range București.

Concursul a constat într-o probă de precizie, la o distanță de 15 metri, cu o armă de calibrul 9x19mm și 10 cartușe.La final, subinspectorul de poliție Ioan Robert Olaru s-a clasat pe locul I, în urma barajului. Anul trecut, el s-a clasat pe locul II la acest concurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*