Un profesor din Călărași este cercetat după ce ar fi pipăit două eleve la meditație

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Un profesor în vârstă de 51 de ani din Călărași este cercetat după ce ar fi pipăit două eleve la meditație.

Inspectoratul de Poliție al Județului Călărași a anunțat că polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Călărași, cu privire la săvârșirea infracțiunii de corupere sexuală a minorilor.

“La data de 24 martie, polițiști au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Călărași, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. În fapt, doi reprezentanți legali ar fi sesizat faptul că profesorul de meditație al fiicelor lor, le-ar fi pipăit pe acestea în zonele intime în timpul orelor”, a informat IPJ Călărași.

În urma percheziției domiciliare, din locuința bărbatului au fost ridicate mai multe dispozitive de stocare.

Bărbatul a fost reținut la data de 24 martie, ulterior a fost prezentat instanței care a luat măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*