Urmărire spectaculoasă a unui șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor în localitatea Ciocănești. Mașina a ajuns într-un șanț

Mașină de poliție FOTO IPJ Călărași

O urmărire spectaculoasă a unui șofer care nu oprit la semnalul polițiștilor a avut loc în localitatea Ciocănești, iar mașina s-a oprit într-un șanț.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 13 ianuarie a.c., ora 22:50, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DN 31, în interiorul localității Ciocănești, au efectuat semnal de oprire unui vehicul, însă șoferul nu a oprit.

“Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, totodată, somând conducătorul auto prin stație să oprească, dar acesta și-a continuat deplasarea, a pătruns pe câmp și s-a oprit într-un șanț.

Conducătorul auto ar fi coborât din autoturism și ar fi fugit pe câmp, iar, în interiorul vehiculului, au fost identificate 3 persoane.   

Ulterior, acesta a fost depistat de polițiști și identificat în persoana unui bărbat de 31 de ani.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că autoturismul i-ar aparține unuia dintre pasageri. Acesta i-ar fi încredințat șoferului autoturismul, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere” – IPJ Călărași.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Ulterior, în urma administrării probatoriului, bărbatul de 31 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*