Valeria, o fetiţă din Ucraina, a avut parte de o mare surpriză din partea pompierilor călărășeni şi a unor oameni cu suflet mare

De ziua ei, Valeria, o fetiţă din Ucraina, a avut parte de o mare surpriză. FOTO ISU Călărași

Deși departe de casă, refugiată cu familia sa la Călărași, Valeria, o fetiță din Ucraina, a avut parte de o surpriză dulce chiar de ziua ei la împlinirea vârstei de 15 ani.

Valeria și membri ai familiei ei sunt cazați într-un apartament al unei persoane fizice din municipiul Călărași, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Știrbei” al județului Călărași, plutonierul adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

„Valeria este în România alături de mama sa, două surori și doi frați. Războiul i-a gonit de acasă și nu sunt deloc fericiți că destinul și evenimentele nefaste din țara lor i-au forțat să treacă prin momente cumplite, plecând de acasă de frica războiului, părăsindu-și casa şi țara, auzind în urmă zgomotul teribil al alarmelor anti-aeriene , tensiunea constantă a avertizărilor la fiecare pas și chiar cumplitul si asurzitorul șuierat al munițiilor de război. Dar astăzi o să vorbim despre lucruri minunate, nu despre urgia războiului.

Au fost complici la această surpriză plăcută reprezentanții Asociației Specialiștilor în Calitate din Călărași, prin Elena Nicolache, o doamnă binevoitoare, care a făcut un tort frumos – Mariana Vîlsan și trei colegi de-ai noștri, Ema, Rodica și Nicușor, care au avut o idee foarte frumoasă. Astfel, inima unui copil a bătut mai puternic, s-a bucurat tare mult, chipul sărbătoritei și al celor apropiați ei s-au înseninat instant, ei au uitat, fie și pentru puțin timp de supărare și într-un glas i-au urat cu toții micuței <<La mulți ani!>>. Valeria a fost cea mai încântată, a primit un tort delicios de ziua ei.

 Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest lucru, care au știut cu puțin să bucure mult sufletul unui copil aflat departe de casa lui și de tot ce știa el până mai ieri! Ne alăturăm și noi, pompierii militari călărășeni, celor care au vrut să facă mai frumoasă ziua unui copil și îi urăm să se bucure de multă sănătate și de căldura celor apropiați. La mulți ani, Valeria!”, a povestit plutonierul adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*