Vasile Iliuță, candidatul PSD la președinția CJ Călărași: „Vreau să scoatem județul din rândul județelor sărace. Avem resurse, avem forță de muncă, suntem în discuții cu potențiali investitori”

Vasile Iliuță, candidatul PSD la președinția CJ Călărași. FOTO PSD Călărași

Vasile Iliuță, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Călărași, a anunțat că dorește să scoată județul din rândul județelor sărace, precizând că există resurse, forță de muncă și sunt discuții cu potențialii investitori.

Vasile Iliuță a declarat că nu trebuie să facă promisiuni electorale deoarece din poziția de președinte al Consiliului Județean a realizat mai multe proiecte, iar acestea se văd. Este vorba de modernizarea infrastructurii rutiere,  revitalizarea sistemului de sănătate, prioritizarea sectorului social. De asemenea, au fost redate comunității monumente istorice emblematice pentru județ și turismul a fost readus la masa marilor proiecte.

Vasile Iliuță spune că mai sunt multe lucruri de făcut.

“Nu sunt genul de om care să stea. Sunt atent să fiu permanent în mișcare pentru a angrena o echipă puternică de profesioniști, dispuși să muncească asiduu pentru cetățeni. Iată cum se face administrație: prin muncă, cu mult efort și puțină inspirație!

 Am un proiect administrativ concret și realizabil, bazat pe dezvoltare, coeziune și echitate, prin care vom da o nouă față acestui județ. Vreau să scoatem județul Călărași din rândul județelor sărace.

Avem resurse, avem forță de muncă, suntem în discuții cu potențiali investitori. Este necesar să conturăm proiecte și să facem investiții în educație și cultură. De asemenea, suntem binecuvântați cu o natură minunată care va atrage în mod sigur turiști, avem de ce să fim mândri și vreau să privim cu speranță spre viitor!

Continuăm împreună pentru a face mai mult, continuăm împreună pentru a face mai bine, #continuămîmpreună dezvoltarea județului Călărași!” – Vasile Iliuță

Comandat de PSD-Filiala Călărași

Executat de ROGER GRAPHIC DESIGN SRL

CUI MF: 21240002

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*