Vasile Iliuță, întâlnire cu Gică Hagi. Președintele CJ: “Am discutat despre cum putem face Dunărea Călărași o echipă performantă”

Vasile Iliuță și Gică Hagi. FOTO CJ Călărași

Președintele Consiliul Județean Călărași, Vasile Iliuță, a avut o întâlnire cu Gică Hagi și a discutat cu acesta despre cum Dunărea Călărași poate deveni o echipă performantă.

Gică Hagi, ambasador mondial al fotbalului românesc, mi-a făcut onoarea de a fi prezent astăzi la Consiliul Județean, unde am discutat despre cum putem face Dunărea Călărași o echipă performantă.

Răspunsul este unul simplu, pe care l-am înțeles și noi în ultimul timp.

Investind în tineri.Acesta este răspunsul lui Hagi, răspuns pe care l-am intuit atunci când ne-am impus ca în viitorul apropiat, la Dunărea să joace tinerii noștri.

Și sigur vom ajunge acolo, pentru că ma uit cu mare speranță la cei 200 de copii pe care ii avem acum la club și care se antrenează pentru viitor” – CJ Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*