VIDEO Nicușor Cionoiu anunță că 17 primari din Călărași vor primi consiliere pentru a racorda localitățile la rețeaua de gaze

Nicușor Cionoiu. FOTO Adrian Boioglu

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu, a precizat joi, 09 iunie, în cadrul conferinței de presă săptămânale a PSD Călărași, că 17 primari din județ vor fi consiliați de reprezentanți ai TRANSGAZ pentru a realiza proiecte de racordare a localităților la rețeaua de gaze naturale.

„Săptămâna aceasta am avut o întâlnire cu reprezentanții TRANSGAZ și ai ANRE privind proiectele care se vor derula pe raza județului Călărași. Am avut invitați 17 primari, care sunt potențialii beneficiari ai acestor proiecte. Am cerut consultanța și sprijinul acestor specialiști tocmai pentru a câștiga timp, pentru a face niște proiecte care să aibă sorți de izbândă și de reușită. Avem 17 primari care vor beneficia de aceste proiecte TRANSGAZ. Aceste proiecte trebuie să aducă confortul necesar mediului urban, trebuie să ne gândim că avem nevoie în momentul acesta de investiții pe raza județului”, a explicat senatorul PSD.

De asemenea, Nicușor Cionoiu a vorbit și despre criza energetică de la nivel mondial, precum și despre creșterile de prețuri ce nu ar trebui să oprească investițiile demarate la nivelul județului în diverse proiecte.

„Avem la nivelul județului Călărași investiții care se derulează, avem greutăți cu aceste investiții pentru că aceste creșteri de prețuri și-au spus cuvântul și este foarte greu să controlăm aceste creșteri. Operatorii economici care au câștigat aceste licitații se chinuie în acest moment și cred că vom reuși să nu renunțăm la nici un contract, la nivelul județului Călărași, pentru a continua aceste proiecte în sistem normal”, a mai spus el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*