VIDEO Primăria Călărași a iluminat intrarea în oraș de la Siderca

Intrarea în Călărași a fost iluminată

Primarul Marius Dulce a anunțat că intrarea în oraș de la Siderca a fost iluminată, marți seara.

Edilul a afirmat că acest proiect a fost realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași.

Am promis că în 30 noiembrie avem iluminat la intrarea de la Siderca. În seara asta suntem aici pentru că am vrut să văd cum se comportă carosabilul. Da, avem o promisiune pe care am onorat-o, noi suntem oameni de cuvânt, nu promitem dacă nu putem să facem. Această cooperare și acest parteneriat cu Consiliul Județean așa cum vedeți dă roade și este bine să îl continuăm pentru că este în beneficiul cetățenilor din Călărași. Astăzi, ceea ce vedeți în spatele meu este ceea ce ne dorim pentru cetățenii din Călărași pentru că și ei merită să aibă o intrare în oraș demnă de un municipiu”, a afirmat primarul din Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*