VIDEO Primarul Călărașului spune că modernizarea Bazarului Big ar putea fi finalizată până la sfârșitul toamnei

Lucrările pentru modernizarea Bazarului Big sunt în grafic, anunță Marius Dulce

Modernizarea Bazarului Big ar putea fi finalizată până la sfârșitul lunii noiembrie, crede primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. El spune că inspectează săptămânal lucrările, iar acestea sunt în grafic.

„Sunt în fiecare săptămână aici să văd cum merg lucrurile, să văd ce pot să fac ca să impulsionez, să meargă mai repede lucrurile. Suntem în grafic, avem asigurat tot cash-flow-ul necesar pentru această lucrare. Ne-a ținut în loc schimbarea aceasta de prețuri pe care văd că o manageriază bine constructorul și am reușit să fim în grafic. Înaintăm foarte rapid și eu cred că până cel târziu la sfârșitul lui noiembrie terminăm”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Investiția este estimată la peste 53 de miliarde de lei vechi. Construcția se va dezvolta pe parter și va avea dimensiunile în plan de 40,80×40,86 m. Suprafața construită va fi de 1667,09 mp iar cea utilă, de 1603,75 mp. Imobilul va avea destinația de spațiu comercial cu suprafața de 1549,42 mp, format din 87 de spații comerciale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*