VIDEO Primarul Călărașului spune că modernizarea Bazarului Big ar putea fi finalizată până la sfârșitul toamnei

Lucrările pentru modernizarea Bazarului Big sunt în grafic, anunță Marius Dulce

Modernizarea Bazarului Big ar putea fi finalizată până la sfârșitul lunii noiembrie, crede primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. El spune că inspectează săptămânal lucrările, iar acestea sunt în grafic.

„Sunt în fiecare săptămână aici să văd cum merg lucrurile, să văd ce pot să fac ca să impulsionez, să meargă mai repede lucrurile. Suntem în grafic, avem asigurat tot cash-flow-ul necesar pentru această lucrare. Ne-a ținut în loc schimbarea aceasta de prețuri pe care văd că o manageriază bine constructorul și am reușit să fim în grafic. Înaintăm foarte rapid și eu cred că până cel târziu la sfârșitul lui noiembrie terminăm”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Investiția este estimată la peste 53 de miliarde de lei vechi. Construcția se va dezvolta pe parter și va avea dimensiunile în plan de 40,80×40,86 m. Suprafața construită va fi de 1667,09 mp iar cea utilă, de 1603,75 mp. Imobilul va avea destinația de spațiu comercial cu suprafața de 1549,42 mp, format din 87 de spații comerciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*