VIDEO Primarul din Călărași vorbește despre șantierele din oraș. Marius Dulce: “Înțelegem că asfaltările creează disconfort, dar ne dorim ca oamenii să aibă răbdare și să știe că facem lucruri frumoase”

Marius Dulce, primarul din Călărași. FOTO Victor Radu

Se știe deja că în mai multe zone din municipiul Călărași s-au deschis șantiere pentru asfaltarea străzilor. Primarul Marius Dulce spune că înțelege nemulțumirea oamenilor pentru disconfortul creat, dar a făcut apel la răbdare. “Evident că și acasă când lucrezi faci puțin deranj’’ a spus primarul în interviul acordat jurnaliștilor CLnews.

Dulce a reamintit că sunt în lucru străzile Plevna, Rahova și Viitor, ultima fiind cea pe care utilajele au intrat cel mai recent dintre toate. De asemenea, pe strada București lucrările sunt ample, iar municipalitatea a menționat că arterele paralele sunt pregătite în continuare să preia traficul și face apel la șoferi să utilizeze aceste rute alternative.

Marius Dulce a vorbit în interviu și despre sistemul de transport public smart pe care îl are în plan Primăria, precum și despre posibilitatea de a colabora cu un peisagist care să aducă o viziune modernă a spațiilor verzi din oraș. Totodată, primarul a făcut referirea și la modul în care va fi afectat orașul de lucrările de extindere și modernizare a rețelei de apă pe care EcoAqua le are în pregătire pentru a doua jumătate a anului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*