Problemele municipiului Călărași, prezentate de primarul Marius Dulce în ședința săptămânală a PSD Călărași

Problemele municipiului Călărași, prezentate de primarul Marius Dulce în ședința săptămânală a PSD Călărași

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a precizat joi, 24 februarie, în timpul conferinței săptămânale de presă organizată de PSD Călărași că nu se intenționează realizarea vreunui drum prin Parcul Central, așa cum s-a tot vehiculat.

El a precizat că Primăria Călărași nu intenționează să facă vreun drum prin Parcul Central, fiind vorba doar despre o simplă discuție cu privire la fluidizarea traficului printre blocurile care sunt amplasate în preajma parcului, iar acest lucru a reieșit foarte clar și în urma dezbaterii publice organizate cu privire la oportunitatea realizării acestei căi de acces.

De asemenea, și zona insalubră a blocurilor N, respectiv a blocului N6 din cartierul 5 Călărași, a fost prezentată în cadrul conferinței de presă, iar primarul le-a transmis locatarilor să-și facă și să întrețină curățenia.

„Trebuie să facem ceva cu blocul acela. Dar mai sunt 3-4 proprietari și trebuie să vedem ce facem cu proprietarii respectivi. După aceea trebuie să izolăm blocul acela, pentru că de acolo se produce toată insalubritatea zonei. Dar și lumea trebuie să înțeleagă că această curățenie se face greu și se întreține foarte ușor. Dacă întreținem curățenia pe care o facem este ok, dar dacă astăzi facem curățenie și mâine dânșii pun la loc, nu am făcut nimic. Dar trebuie cu toții să contribuim pentru că, dacă nu întreținem această curățenie, plătim toți și tot de la noi plătim. Toată lumea trebuie să înțeleagă acest lucru”, a subliniat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Tot în cadrul conferinței de presă, președintele organizației județene a PSD Călărași, Vasile Iliuță, a anunțat că directoarea AJOFM Călărași, Doinița Nicolae, pleacă din PNL și se înscrie în PSD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*