VIDEO: PSD Călărași își pregătește candidații pentru alegerile viitoare și evaluează funcțiile naționale

Coferință de presă susținută de liderii PSD Călărași. FOTO: captura video

În conferință de presă săptămânală a Partidului Social Democrat (PSD) Călărași, președintele filialei, Vasile Iliuță, a dezvăluit planurile organizației pentru alegerile viitoare și a anunțat desfășurarea unor importante ședințe politice la nivel județean și național.

În cadrul întâlnirii, Vasile Iliuță a menționat că Partidul Social Democrat din Călărași va organiza o ședință a Biroului Politic Județean și a Consiliului Politic Național în teritoriu, în ziua următoare. Scopul acestor întâlniri este evaluarea candidaților pentru alegeri, prin intermediul sondajelor ce vor fi efectuate până în luna septembrie, în localitățile relevante. Totodată, se va realiza o evaluare a funcțiilor naționale și se vor propune eventuale modificări sau înlocuiri pentru a consolida organizația.

În continuare, președintele filialei PSD Călărași a adus în atenție un eveniment recent ce a avut loc în județ. Împreună cu un grup de primari, el s-a întâlnit la Compania Națională de Investiții pentru a debloca proiecte importante pentru dezvoltarea localităților. Acest demers a avut ca scop asigurarea finanțării necesare și stimularea dezvoltării județului Călărași.

La conferința de presă, alături de președintele PSD Călărași, au fost prezenți și Mihăiță Beștea, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, și Bogdan Mihai, administratorul public al județului. Mihăiță Beștea a vorbit despre proiectele de colaborare cu municipiul Oltenița, inclusiv despre dezvoltarea drumului național DN 4 și despre viitorul proiect al Consiliului Județean în cadrul proiectului POIM al Ecoaqua SA.

De asemenea, Bogdan Mihai a menționat cel mai mare eveniment de comunicare medicală organizat în județul Călărași, numit “MedFest”. Peste 500 de cadre medicale și angajați din sistemul medical au participat la acest simpozion, în cadrul căruia s-au acordat premii pentru excelență în domeniul medical. Mai multe sesiuni de training sunt planificate pentru angajații celor trei spitale coordonate de Consiliul Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*