VIDEO Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a transmis un mesaj cu ocazia Crăciunului și Anului Nou

Vasile Iliuță. FOTO Cristina Sîmbeteanu

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a transmis, prin intermediul CLnews, un mesaj pentru călărășeni cu ocazia Crăciunului și Anului Nou.

El a mai spus ce proiecte dorește să fie finalizate în anul 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*