VIDEO Ziua Națională a României, întâmpinată cu mesaje de optimism și încredere în viitor din partea autorităților județului Călărași

FOTO Primăria Călărași

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, se vorbește întotdeauna despre independență, iar independența este intrinsec legată de noțiunea de libertate, iar „libertatea ar trebui să fie caracterizată de acțiuni, de acțiunile celor care vor să schimbe lucrurile în bine”, după cum punctează Cristian Mihai Bogdan, administrator public în cadrul Consiliului Județean Călărași, în mesajul adresat călărășenilor cu ocazia împlinirii a 104 ani de la Marea Unire de la 1918.

La rândul său, Emil Dumitru, liberalul care reprezintă interesele județului Călărași în Comisia de Agricultură din Camera Deputaților le transmite cetățenilor „să fie încrezători că România are potențial și se poate dezvolta”, în special cu ajutorul tinerilor care aleg să se întoarcă la sat și să contribuie la eforturile de a pune agricultura românească înapoi pe piața europeană.

Pentru a înfăptui noile idealuri ale poporului român, așa cum la 1918 au făcut-o înaintașii noștri, „trebuie să rămânem uniți și solidari, pentru că doar așa putem reuși”, consideră, în spiritul sărbătorii de 1 Decembrie, prefectul județului Călărași, Valentin Barbu.

Inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, colonelul Adrian Păduraru, a transmis călărășenilor “o viață cât mai prosperă și cât mai mult belșug, iar purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Călărași, doctorul Vlad Sârzea, le-a urat cetățenilor “să fie feriți de pericole”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*