Zeci de acțiuni desfășurate de polițiștii călărășeni, în contextul pandemiei de SARS-CoV-2

Polițiștii au controlat respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. FOTO IPJ Călărași
Polițiștii au controlat respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. FOTO arhiva IPJ Călărași

Aproximativ 200 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri, împreună cu polițiști locali, au verificat 102 societăți comerciale, 11 operatori economici, 2 operatori de transport persoane, 388 de mijloace de transport persoane, 68 de obiective de interes, precum restaurante, terase, fast food-uri, dar și 1.186 de persoane.

Potrivit IPJ Călărași, controalele au vizat modul de respectare a măsurilor luate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

În cursul zilei de ieri, au fost aplicate 88 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 de lei. Acestea au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție și pentru nerespectarea restricțiilor privind deplasarea persoanelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*