13 posturi vacante, scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași scoate la concurs 13 posturi vacante de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă.

Potrivit IPJ Călărași este vorba despre:

 1. Postul de poliție Borcea;
 2. Postul de poliție Modelu;
 3. Postul de poliție Unirea;
 4. Postul de poliție Căscioarele;
 5. Postul de poliție Chiselet;
 6. Postul de poliție Mănăstirea;
 7. Postul de poliție Dragalina;
 8. Postul de poliție Vâlcelele;
 9. Postul de poliție Fundeni;
 10. Postul de poliție Sohatu;
 11. Postul de poliție Dor-Mărunt;
 12. Postul de poliție Dragoș Vodă;
 13. Postul de poliție Frăsinet.

Înscrierea la concurs se realizează în perioada 13 – 24 septembrie, , inclusiv în zilele nelucrătoare (pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@cl.politiaromana.ro. În termen de o zi lucrătoare, de la depunerea cererii de înscriere însoțită de documentația aferentă, candidaților li se va transmite un e-mail de confirmare a primirii cererii precizându-se numărul de înregistrare și codul atribuit candidatului. În situația în care candidatul nu primește confirmare în termenul prevăzut mai sus, acesta se poate adresa Serviciului Resurse Umane la numărul de telefon 0242.306.018, iar în cazul în care situația nu s-a soluționat, are posibilitatea de a se prezenta fizic la Serviciul Resurse Umane din B-dul Republicii, nr.44, municipiul Călărași, județul Călărași, în vederea clarificării.

Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare, tematica și bibliografia, documentația necesară pentru întocmirea dosarului de candidat și probele de concurs pot fi găsite accesând pagina web https://cl.www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*