35 de gospodării vor avea canalizare menajeră, în cadrul unui proiect derulat de Primăria Călărași

FOTO Primăria Călărași

Primăria Călărași a anunțat că în această perioadă, se desfășoară lucrări de execuție aferente obiectivului “Canalizare menajeră pe str. Avram Iancu, între strada Dobrogei și strada I.L. Caragiale”.

În urma acestei investiții, 35 de gospodării vor beneficia de canalizare menajeră.

Proiectul prevede montarea a 13 cămine de vizitare.

Lucrările se desfășoară pe o lungime de 539 de metri (două tronsoane, primul în lungime de 364 de metri, iar cel de-al doilea, de 175 de metri).

Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis pe 30.06.2023. Termenul de finalizare este 30.10.2023.

Valoarea contractului este de 413.119,96 de lei (TVA inclus), sumă asigurată de la bugetul local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*