37 de copii, cu vârste între 5 și 11 ani, vaccinați la nivelul județului Călărași

Vaccinare. FOTO whitesession

Prefectura Călărași informează că până luni, 31 ianuarie, 37 copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani au fost vaccinați împotriva COVID -19 la nivelul județului. Nouă dintre aceștia s-au vaccinat în ultimele 24 de ore.

Potrivit reprezentanților instituției, în județului Călărași vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani împotriva COVID -19 se realizează în trei centre de vaccinare:

  1. Centru Comunitar Clădire Enel Călărași;
  2. Centrul Comunitar Sală Sport Școala 11 Călărași (Centrul a fost relocat, începând cu data de 28 ianuarie, pe str. Grivița, nr. 98);
  3. Centrul Comunitar Sală Sport Școala „Mircea Eliade” Oltenița.

Programul de funcționare al centrelor este de luni până duminică, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Se poate merge la vaccinare și fără programare, dar programările au prioritate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*